Nöje

“Emily in Paris” säsong 4 – premiärdatum, rollista och trailer

Ja, det blir en fjärde säsong av succéserien Emily in Paris! Här är allt vi vet om säsong fyra så här långt.

Foto: Netflix

Netflix-serien Emily in Paris blev snabbt populär efter premiären av säsong ett 2020. I januari 2022 meddelade huvudrollsinnehavaren Lily Collins att serien hade förnyats med både en tredje och fjärde säsong. Här har vi samlat allt vi vet om den kommande säsongen!

Vad handlar Emily in Paris säsong 4 om?

Tidigare i år hintade Collins om den kommande säsongens handling:

“Det var så mycket som hände [i säsong tre] som vi fortfarande behöver få svar på. Är Alfies hjärta fortfarande krossat? Kommer Gabriel få sin Michelin-stjärna? Kommer Mindy och bandet medverka i Eurovision? Och hur går det för Camille? Kommer Sylvies återfunna kärlek bestå? Och frågan vi alla ställer oss: kommer Emily och Gabriel äntligen bli tillsammans?”, sa skådespelerskan i ett uttalande i samband med Netflix-eventet TUDUM i juni.

Collins tillade att säsongen kommer att bjuda på “mer skoj, mer mode, och självklart mer dramatik – Emily kommer behöva bestämma sig för om det hon ville ha faktiskt är det hon behöver”.

Vilka medverkar i Emily in Paris säsong 4?

Netflix har ännu inte bekräftat rollistan för säsong fyra, men med tanke på ovanstående uttalande kan vi nog räkna med att flera av de tidigare säsongernas karaktärer återvänder – däribland Collins i rollen som Emily, Ashley Park (Mindy), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julien), och Bruno Gouery (Luc). Sannolikt kommer vi även få återse Lucien Laviscount i rollen som Alfie.

När har Emily in Paris säsong 4 premiär?

Liksom många andra tv-serier avbröts produktionen av Emily in Paris säsong 4 på grund av strejken i Hollywood 2023, och det är ännu inte känt när den nya säsongen kommer att släppas på Netflix.

I januari 2024 kom Lily Collins dock med en glädjande uppdatering: produktionen av säsong fyra hade dragit igång, en nyhet som skådespelaren bekräftade genom att ta en selfie där hon höll upp manuset för den nya säsongen.

“Sa någon Saison Quatre [säsong fyra]?!”, skrev hon i ett inlägg på Instagram. “Äntligen återförenad med min Emily in Paris-familj i Paris och det känns så bra. Men, jag kanske behöver putsa mina selfie-färdigheter för Emilys skull…”

I mitten av februari fick alla Emily in Paris-fans ännu en bekräftelse på att säsong fyra närmar sig: Lily Collins och Ashley Park fångades nämligen på bild i sina roller som Emily respektive Mindy medan de spelade in en scen på Paris gator.

Park såg ut att vara i god form med tanke på att hon i början av 2024 drabbades av blodförgiftning. Skådespelerskan har själv berättat att hon drabbades av halsfluss i december 2023, en sjukdom som sedan utvecklades till sepsis, vilken i sin tur infekterade och påverkade flera av hennes organ.

Andra bilder från inspelningarna av säsong fyra visar Collins iförd träningskläder tillsammans med Camille Razat, som spelar Camille i serien.

Finns det en trailer för Emily in Paris säsong 4?

Tyvärr finns det ännu ingen trailer för Emily in Paris säsong fyra – men nedan kan du se Lilly Collins prata om den kommande säsongen!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!