Nöje

Emily Ratajkowski skaffade dejtingapp – vill dejta tjejer

Trots ryktena om en romans mellan Emily Ratajkowski och Pete Davidson tycks modellen nu ha siktet inställt på att dejta tjejer – det berättar hon i sin egen podcast, High Low.

Foto: Instagram @emrata

Tidigare i år uppgavs modellen Emily Ratajkowski dejta Kim Kardashians ex, Pete Davidson. Bland annat sågs Ratajkowski och Davidson tillsammans på en basketmatch i New York i november. Dessutom ska de ha firat Thanksgiving ihop.

Skaffade dejtingapp

Trots romansryktena med Saturday Night Live-komikern så verkar modellen dock fortfarande betrakta sig själv som singel. I sin podcast High Low berättade Ratajkowski nyligen att hon hade börjat använda en dejtingapp:

“Jag drack ett glas vin, och jag tänkte, skit samma”, berättar hon i podcasten enligt Popculture. “Jag kände mig trotsig eftersom så många sa åt mig att inte göra det.”

Enligt Ratajkowski rådde det dock brist på mångfald i appen:

“Jag känner att den här appen är lite vit. Det är väldigt vitt och känns som en väldigt speciell typ av man och speciell typ av kvinna, så jag tror inte att jag kommer träffa en tjej av förälska mig i där.”

Ratajkowski och hennes make, filmproducenten Sebastian Bear-McClard, separerade i somras efter rykten om otrohet. De har sonen Sylvester, 1 år, tillsammans.

Foto: Instagram @emrata

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!