Nöje

Emily Ratajkowski visar upp sina “skilsmässoringar”

Glöm förlovningsringar, nu är det skilsmässoringar som gäller! På Instagram visar modellen Emily Ratajkowski upp sina nygamla dyrgripar – något som gett upphov till blandade reaktioner online.

Foto: Instagram @emrata

Det var under tisdagen som Emily Ratajkowski, 32, publicerade ett inlägg på Instagram som har fått mycket uppmärksamhet. Anledningen? Det handlar om hennes så kallade skilsmässoringar.

Designade om sin förlovningsring

I inlägget har Ratajkowski publicerat ett flertal selfies där hon ligger i sin säng skyld av ett vitt täcke. På bilderna håller hon upp ena handen, som pryds av två stora diamantringar.

Enligt Harper’s Bazaar kommer diamanterna från Ratajkowskis före detta förlovningsring, som nu alltså har designats om till två ringar.

“Skilsmässoringar”, har modellen och skådespelerskan skrivit i anslutning till inlägget.

Ratajkowski har tidigare varit gift med filmproducenten och skådespelaren Sebastian Bear-McClard, 36. Paret gifte sig 2018, men 2022 ansökte Ratajkowski om skilsmässa efter rykten om otrohet från Bear-McClards sida.

Stöttas av Elsa Hosk

Ett flertal kändisar har kommenterat sitt gillande i kommentarsfältet, däribland Camila Cabello, Irina Shayk och Elsa Hosk.

Alla är dock inte lika förtjusta i Ratajkowskis idé:

“Skilsmässa är inte trendigt eller coolt”, skriver en användare. “Det här är så sjukt.”

En annan kommenterar: “Lite sorgligt egentligen, särskilt när man har ett barn som drabbas av skilsmässa. Inget att fira i mina ögon men jag antar att vi alla är olika!”

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!