Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Emma Roberts mamma avslöjar dotterns graviditet av misstag

Under ett framträdande på talkshow:en Jimmy Kimmel Live! berättar Emma Roberts den roliga historien kring hur hennes graviditet avslöjades – och anledningen till att hon nyligen blockerade sin mamma Kelly Cunningham på Instagram.

Foto: Emma Roberts

Under framträdandet diskuterade den 29-åriga skådespelerskan sin graviditet. Stjärnan väntar för närvarande sitt första barn – en pojke – tillsammans med sin pojkvän Garrett Hedlund. Roberts ville hålla graviditeten privat så länge som möjligt, men så blev det inte riktigt när Cunningham råkade sprida den spännande nyheten till skådespelerskans fans på Instagram.

Emma förklarar hur det hela gick til i sin intervju med Jimmy Kimmel. En tidning skrev att det ryktades om att Emma var gravid, vilket ledde till att hennes mamma trodde att hennes dotter hade bekräftat ryktet och att det var okej att skriva om det på sociala medier.

”Det ledde till att mamma interagerade med mina fans på Instagram och bara tackade dem för alla deras lyckoönskningar,” berättar Emma. ”Det var en katastrof, och jag fick reda på det här när jag var ombord på ett flygplan, så jag kunde inte säga till henne att sluta”

Det hela slutade med att Emma blockade sin mamma på Instagram. ”Vi skrattade lite. Vi bråkade lite. Jag blockerade henne vid ett tillfälle. Men det är en bra historia att berätta för barnet,” konstaterar hon.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!