Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Emma Stones tankar om att fylla 30 år borde alla läsa – oavsett ålder

Emma Stone blev, i amerikanska Elle, intervjuad av ingen mer eller mindre än hennes bästa vän Jennifer Lawrence. I intervjun delade Emma med sig av sina tankar om att fylla 30, tankar och insikter som alla borde läsa.

Emma-stone-30Foto: Getty images

I intervjun berättar Emma Stone att hon nu, efter att hon fyllt 30, har förstått att olika saker i hennes liv har förändrats och att hon har ändrat synsätt på livet. Bland annat har hon insett att vänskap betyder mycket för henne. Att vänskap är hennes familj.

– Jag tror att vänskap är nästan allt. Det är en annan sak som jag insett nu när jag blir 30. Du väljer din familj. Du inser att dina vänner, de personer som finns med dig i livet, är din valda familj, säger Emma.

Hon berättar också att hennes syn på livet har förändrats från när hon var i 20-årsåldern. Att hon då drömde om livet och nu funderar hon istället på vad hon vill ha i livet.

–  20-årsåldern var en väldigt intressant tid och det har hänt otroligt mycket under de här senaste 10 åren, både positiva och negativa. Det är konstigt hur att fylla 30 kan förändra sin syn på livet. Istället för att leva efter drömmar när jag var yngre, som att få ett jobb jag älskar och få vänner, så är det nu mer: “Okej, vad vill jag ha i livet som vuxen?”.

För Jennifer Lawrence berättar hon att ju äldre hon blir desto mer har hennes känslor kring att skaffa barn och familj ändrat sig.

– När jag var tonåring kände jag att jag aldrig ville gifta mig, jag kommer aldrig skaffa barn. Sen blev jag äldre och jag kände att jag vill verkligen gifta mig och jag vill verkligen ha barn.

Källa: Bustle.com

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!