Nöje

Emma Thompson hoppar av film – vill inte jobba med någon anklagad för sexuella trakasserier

Skådespelerskan Emma Thompson visade precis att vi aldrig ska tolerera sexuella trakasserier. Efter att John Lasseter, vars namn figurerade under metoo, anställdes till ett nytt filmprojekt valde Thompson att lämna.

Emma-thompson-1

Under metoo anklagades den tidigare kreativa chefen för Pixar, John Lasseter, för att ha tafsat och kysst anställda och även fällt kommentarer om deras utseenden. Han bad sedan öppet om ursäkt för sitt beteende, där han berättade att det har varit jobbigt att höra om sina felsteg men att det också är det enda sättet för att man ska kunna lära sig av dem. Han anställdes nu i januari som VD för Skydance Animation som producerar den kommande filmen Luck.

Emma Thompson var tänkt att göra rösten till en karaktär i Luck, men har nu efter att Lasseter anställts hoppat av projektet. Källor till Variety bekräftar att anledningen till avhoppet var att Lassester anställts till produktionen. Skådespelerskan har inte gjort något stort uttalande kring detta mer än att hon har lämnat projektet. Men bara det att Thompson har hoppat av, anses vara ett stort statement i sig.

Källa: Glamour

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!