Nöje

Zara Larsson gör skådisdebut i filmen “En del av dig”

Zara Larsson lägger till ännu en sträng på sin lyra och blir skådespelare. Här är allt vi vet om den nya Netflix-filmen En del av dig!

Foto: Netflix

Nästa vecka påbörjas produktionen av En Del av Dig – en svensk film där Zara Larsson spelar en av huvudrollerna.

Vad handlar En del av dig om?

En Del av Dig handlar om hur det är att vara 17 år och känna hur man går sönder av längtan, skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Handlingen kretsar kring tonåriga Agnes:

“Agnes (Felicia Maxime) äldre syster Julia (Zara Larsson) har allt det Agnes drömmer om: Hon är ihop med Noel, är coolast i skolan och vågar ta plats på festerna. Om bara Agnes kunde vara mer som hon. När det som inte får hända händer vänds Agnes liv upp och ner och hon måste pånyttföda sig. Plötsligt är hon på väg att få allt hon drömt om, men till vilket pris?”

Vilka medverkar i En del av dig?

Huvudrollerna spelas av Felicia Maxime och Edvin Ryding, som tidigare har arbetat tillsammans i Young Royals och Avgrunden. De får sällskap av Zara Larsson som gör sin skådespelardebut i filmen.

Bland andra medverkande märks Ida Engvoll (Kärlek & Anarki), Mustafa Al-Mashhadani (Tunna blå linjen), Alva Bratt (Barracuda Queens), Emil Hedayat, Olivia Essén, Nikki Hanseblad och Maxwell Cunningham (One More Time). 

Producenter är Stefan H. Lindén och Alexandra Thönnersten för SF Studios. Tim King är också involverad som exekutiv producent. 

När har En del av dig premiär?

En del av dig har global premiär på Netflix 2024. 

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!