Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

En sekelskiftesdröm på Östermalm – Bianca Ingrosso visar upp nya lägenheten efter renoveringen

Bianca Ingrosso fick nycklarna till sin nya lägenhet på Östermalm redan i juni och har sedan dess totalrenoverat den. Igår publicerade hon (äntligen!) en video där hon visar upp sitt nya drömmiga hem. Resultatet blev verkligen helt magiskt – se hela videon här.

Foto: Instagram/@biancaingrosso

Det var redan i januari som influencern och tv-profilen Bianca Ingrosso bestämde sig för att sälja sin dåvarande tvårumslägenhet i Norra Djurgårdsstaden. Den var på 62 kvadratmeter och Biancas första egna lägenhet.

Enligt LevaochBo skrev Bianca på kontraktet för den nya lägenheten redan i december, men har valt att vänta med att visa upp det nya köpet förrän den nuvarande lägenheten hade blivit såld. En trerumslägenhet på Östermalm i Stockholm på hela 97 kvadratmeter. Nu vet vi även vad den kostade henne, nämligen 9 950 000.

Nu har Bianca delat med sig av en ny video, där hon exalterat visar upp sin nya pärla och alla de renoveringar som har gjorts för sina fans.

Källa: Youtube

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!