Nöje

Engångskameran gör come back – här är appen alla är besatta av just nu

Trots att vi blir allt mer digitaliserade, ser vi att trenderna från “den gamla goda tiden” fortsätter att komma tillbaka. Chokers, polaroidkameror och magtröjor har åter tagit sig en plats i våra liv. Som att det inte vore nog finns det nu (för dig som vill gå all in) en app som gör att dina mobilbilder ser ut som att de tagits med en engångskamera! 

Foto till vänster: Instagram @selenagomez, Foto till höger: Chad Madden/Unsplash

Kanske har du sett att det dykt upp bilder i ditt flöde som helt plötsligt inte håller samma knivskarpa djup som annars känns som en standard på Instagram? Har du mötts av bilder med suddiga kanter, reflektioner och datumstämplar? Ja, då har den du följer troligtvis använt sig av appen Huji Cam. Nu kan du alltså få samma härliga känsla direkt med din smartphone som i familjens gamla semesterbilder, ofta kantade med skavanker och dimmigt ljus.

Appen skapar ett helt nytt filter för varje nytt foto, vilket gör att varenda bild blir helt unik. Alla bilder du tar märks med dagens datum, men undantag för årtalet. Där har Manole Inc, som skapat appen, valt att vara lite extra nostalgiska och märker därför upp alla bilder med årtalet 1998.

Det är många som fattat tycke för appen och använder den flitigt, däribland Selena Gomez. Spana bara in de charmiga effekterna!


Appen är helt gratis att ladda ned och finns både på App Store och Google Play.

Källa: Elle.com

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!