Nöje

Enorma summan – så mycket pengar spenderar Zara Larsson i månaden

Zara Larsson är världsartisten som lever ett liv vi bara kan drömma om. Med hit-låt efter hit-låt och enorma turnéer drar hon in en hel del pengar. I podcasten ”Radio Redgert” avslöjar hon hur mycket pengar som spenderas på nöje och shopping varje månad. 
 Foto: TT

Zara Larsson har tagit musikvärlden med storm och lever ett popstjärne-liv i lyx. Under sitt senaste Sverige-besök gästade hon Daniels Redgerts podcast ”Radio Redgert”. I avsnittet berättar världsartisten om sin ekonomi men exakt hur mycket hon tjänar har hon faktiskt inte koll på.
– Jag vet inte, och det är så pinsamt! Det är min revisor som har koll på mina pengar och jag tycker att det är ganska skönt att ha det så, säger Zara Larsson i podcasten.

Men vad Zara Larson däremot vet är att hennes kreditkort varje månad fylls på med 150 000 kronor och att pengarna är lätta att spendera.
– Jag maxar ut mitt Amex till hundra procent varje gång, säger Zara.

Zara som fortfarande bor hos sina föräldrar berättar att hon mestadels lägger pengarna på shopping och nöje. Hennes senaste dyra köp var en Prada-väska för 22 000 kronor, något som hennes föräldrar var något skeptiska mot.

– Min mamma får flipp. Hon kommer ringa upp Amex vilken dag som helst och sänka mitt tak. Hon har verkligen fått spel, säger Zara Larsson och fortsätter:
– De frågar hur jag kan gå och köpa en jacka för deras månadslön. Och det är ju knasigt, man får lite perspektiv.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!