Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Eric Gadds tolkning i Så mycket bättre berör till tårar: “Jag gick rakt ner i djupet”

Under middagen i kvällens Så mycket bättre bjöds det på många känslostormande ögonblick. Eric Gadd berörde alla på djupet med sin tolkning av Albin Lee Meldaus låt “The weight is gone”.

ERic-gadd-sa-mycket-battre-puffFoto: Tv4

Eric Gadd berättar att låtvalet var enkelt, att han bestämde sig snabbt för att ”The Weight is gone” var den han ville tolka. Han tyckte att den var som ett svar på en låt som han skrivit.

– Jag blev supertaggad på en av mina låtar som heter ”Stay Away från mig”. Där jag provar att skriva från perspektivet från ”the bad guy”, skriva från den som sviker. Ibland blir det ju så att orden kommer ut fel och dem man älskar såras. Så det var som att den här låten var svaret på den. Om jag var ”the bad guy” är det här offret.

Albin berättar att han ofta får frågan vad låten handlar om han förklarar det som att den handlar om när man i ett förhållande slutar bry sig om varandra.

– Du vet när ”the mrs is walking home from the bus stop” och du är riktigt orolig för henne, så du går och möter henne för du vill inte att hon ska gå hem själv. Så du går och möter henne för du vill inte att hon sak gå hem själv. För det kan hända vad som helst. Den här låten handlar om när du inte längre känner så.

Eric Gadd berättar att han började gråta när han spelade in låten.

– Det är hjärta och det är smärta.

Under låten rinner tårar längs med kinderna  på Albin och resten runt borden är märkbart berörda av tolkningen. Efteråt omfamnas en tårögd Albin och Eric.

– Nu börjar jag också gråta, säger Eric.

Det blev en tolkning som berörde alla på plats och Albin är tagen långt efter.

– Han kapslar in det på ett jävla sätt, jävla konstnär är han. Det var fantastiskt, säger Albin.

– Jag gick rakt ner i djupet. Vi har alla varit i den där ”heart braken” och vi bondar där. Vi har känt samma sak, det är en sån ynnest att få vara den som väcker de känslorna.

Se Eric Gadds tolkning här nedan.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!