Nöje

Erika Persson avslöjar: hade överenskommelse med Bianca Ingrosso inför BIANCA

Gunilla Perssons dotter Erika var en av gästerna i lördagens avsnitt av Bianca Ingrossos talkshow BIANCA. Nu avslöjar Erika för Hänt att hon och Ingrosso hade en särskild överenskommelse innan inspelningen drog igång.

Foto: Pernilla Thelaus/Warner Bros. Discovery

I lördagens avsnitt av BIANCA gästades showen av podd-duon Edvin Törnblom och Johanna Nordström, tv-personligheten och Youtubern Vegard Harm, samt Gunilla Perssons dotter, Erika Persson.

Erika Persson om kontroversiella klippet: “Ångrar inget”

Erika Persson är knappast ny i tv-sammanhang: tack vare mamma Gunilla syntes hon för första gången i rutan när hon som åttaåring dök upp i realityserien Svenska Hollywoodfruar. Erikas medverkan i serien gav upphov till en hel del kritik då många tittare ansåg att Gunilla pressade sin dotter för hårt i sin ambition att göra henne till en sångstjärna – i ett avsnitt mår Erika till exempel dåligt och kräks på en audition, varpå Gunilla hävdar att det är Jesus som gör att hon kräks.

När Bianca Ingrosso intervjuar Erika berättar hon att hon inte ältar de upplevelserna idag:

“Det var så länge sedan. Det hade större effekt på mig när jag blev äldre, när man är så liten så förstår man det inte riktigt. Jag bor i USA och går i skolan där. Hade jag bott i Sverige hade det varit annorlunda, jag hade nog påverkats mer av rubrikerna som skrevs när jag var liten”, säger hon enligt Femina.

Hon fortsätter: “Jag är tacksam för allt, jag ångrar inget. Jag ältar inte saker. Jag ser på livet holistiskt och är tacksam för de möjligheter och lärdomar serien gav mig. Det hjälpte mig växa, andligt, till den jag är i dag.”

Hade en överenskommelse med Bianca Ingrosso

Trots att Erika har varit med i tv sedan barnsben så hade hon aldrig varit med i en talkshow innan sin medverkan i BIANCA. För Hänt berättar hon att hon och Ingrosso därför hade en överenskommelse:

“Eftersom att jag aldrig varit med i en talkshow förut så bad jag om att få veta i förväg ungefär vilka ämnen vi skulle prata om. Jag var väldigt noga med det för jag ville inte få frågor som jag inte ville svara på”, säger Erika.

Hon beskriver även Bianca som “respektfull och snäll”:

“Det var jättekul, hon var väldigt respektfull och snäll mot mig. Jag hade aldrig varit med i en talkshow förut och jag visste inte riktigt hur jag skulle uppföra mig. Men jag tycker att Bianca var en bra programledare.”

Foto: Pernilla Thelaus/Warner Bros. Discovery

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!