METRO MODE +

Ett helt nytt sätt att borsta tänderna – Oral-B lanserar revolutionerande tandborste

En professionell, ren känsla med skonsam tandborstning som involverar AI är Oral-Bs nya framgångsrecept för bättre tandhälsa. Den interaktiva skärmen visar viktig information och bekräftar dig när du gör ett bra jobb. En artig, trevlig och faktiskt revolutionerande tandborste!

Tandborstens mikrovibrationer ger en skonsam borstning som sker under tysta former. Den hälsar vänligt när det är dags för borstning och hjälper dig att navigera på bästa sätt längs tandraderna. Den påminner dig också när det är dags att byta borsthuvud, och säger god natt när borstningen är klar för kvällen. Det är alltså inte mycket du själv behöver lägga på minnet kring din tandhälsa, tandborsten har koll på det mesta!

3D-tandspårning

Tandborsten har även så kallad 3D-tandspårning för att analysera tandborstningen och guida dig till den mest noggranna rengöringen. Den här typen av teknik gör det enkelt att förbättra din munhälsa och att snabbt märka av resultat! En smart trycksensor visar också när du borstar för hårt genom att bli röd, och grön när du borstar rätt för att skydda tandköttet. Den magnetiska laddaren klickas enkelt på plats och ger ca 3 timmars snabbladdning.

Just nu kan du köpa Oral-Bs nya eltandborste via Elgiganten med 20 % rabatt.

Oral-B iO - den bästa tandrengöringen

Oral-B iO - den bästa tandrengöringen

Pris: 2 476 kronor.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!