Nöje

Nya dejtingappen The League – för dig som inte tycker att Tinder ger vad det borde

tinde the league dating app
Tinder är en populär dejtingapp, men det många inte vet är att det finns en variant för dig som ställer lite högre krav på dina matchningar.
Att svajpa runt bland utbudet på Tinder kan ibland kännas tröttsamt och efter ett gäng matchningar som du träffat men som inte alls sett ut som på bilden eller visat sig vara en riktiga losers kan det vara lätt att tappa hoppet.

Kanske var det också så idén till The League kom till. The League är en förfinad version av Tinder där inte vem som helst får bli medlem. För att få tillgång till The League måste du ansöka om medlemskap. Enligt beskrivningen av appen så är detta en bra beskrivning av användarna: “Du är smart, upptagen & ambitiös. Du behöver inte en dejting-app för att få en dejt – du är alltför populär som det är.”

I appen är du hemlig för alla som inte matchar dina “krav”, Du ställer i appen in vilken typ av personer du vill matchas med, sett till yrke utbildning med mera. Du kopplar också din LinkedIn till appen för att inte råka matchas med en kollega eller en annan jobbkontakt, för det kan ju bli lite obekvämt.

När du väl blivit en medlem av The League, om du platsar det vill säga, så får du varje dag klockan 17 fem nya matchningar på mejl som appen letat fram åt dig, något som blivit kallat “Happy Hour”. Så här ser det ut inuti appen:
dejting app tinder the league
Bildkälla: AppStore/The League

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!