Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Euphoria säsong 3 – nu är det klart att den prisbelönta serien får en tredje säsong på HBO

Säsong 1 av den prisbelönta tv-serien Euphoria på HBO blev snabbt en favorit hos tittarna. Med sina kompromisslösa berättelser om ett gäng ungdomar och deras vardag kantad av droger, sex och samtiden har serien slagit tittarrekord. Nu har det offentliggjorts att det kommer bli en tredje säsong.

Foto: HBO

Säsong 2 började nyligen sändas på HBO och vi får än en gång följa highschool-eleverna i deras mörka vardag. Handlingen kretsar kring Rue, som spelas av Zendaya, och hennes kamp mot ett drogmissbruk. I andra roller syns bland annat Hunter Schafer, Jacob Elordi och Sydney Sweeney.

Foto: HBO

Glädjebesked på twitter

I samband med att den andra säsongen släppts meddelar HBO Max Nordic att det kommer att bli en tredje säsong. Genom ett kort klipp på sociala medier förmedlas gädjebeskedet till fansen. På streamingtjänstens svenska konto på twitter står det: “Så här ligger det till: Euphoria har förlängts med säsong 3”. I The Hollywood Reporter har Francesca Orsi, som är programansvarig för HBO sagt att skådespelarna har lyft den andra säsongen till skyarna genom att utmana berättelsens konventioner och former, samtidigt som de behållit tv-seriens hjärta. “Vi kunde inte vara mer uppspelta över att fortsätta resan med dem i säsong 3.”

Något datum för den tredje säsongen har dock inte tillkännagivits.

Källa: The Hollywood Reporter

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!