Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Eurovision 2022 – Serbiens artist Konstrakta sjunger om Meghan Markles hår

“Vad kan vara hemligheten bakom Meghan Markles hälsosamma hår?” sjöng Serbiens Eurovision-artist Konstrakta under torsdagens semifinal – en textrad som fick många tittare att spetsa öronen.

Under torsdagen var det dags för semifinal i Eurovision Song Contest 2022 och en av de som framträdde var Serbiens representant, artisten Konstrakta.

“Har inte blivit kontaktad av Markle

Redan i första meningen sjöng Konstrakta något som fick många tittare att haja till: “Vad kan vara hemligheten bakom Meghan Markles hälsosamma hår”, löd textraden. Men varför dök hertiginnan av Sussex namn egentligen upp i en låt i Eurovision Song Contest?

“Meghan Markle är inte så viktig här, men hon representerar alla de människor i media som vi fokuserar på. Hon har inte kontaktat mig än, men jag skulle gärna vilja att hon hörde [låten]! Detta är en låt om den atmosfär som vi lever i, som har fastställt hälsa som det högsta värdet”, förklarar Konstrakta på tävlingens hemsida.

Foto: Instagram @eurovision

Uppmanar till eftertanke

Låten “In Corpore Sano” handlar bland annat om fysisk och mental hälsa, vikten av universell sjukvård och samhällets osunda fokus på skönhetsideal. Den sista frasen lyder: “Så, vad händer nu?”, vilket ytterligare förstärker syftet att uppmana till eftertanke:

“Det är det sista vi säger i sången. Detta är en fråga som uppmanar oss att tänka på allt det som pågår omkring oss”, säger Konstrakta.

Under torsdagens semifinal gick både Serbien och Sverige vidare till finalen i Eurovision Song Contest, som sänds på lördag.

Källor: Metro, Eurovision

Konstrakta - Serbien

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!