Nöje

Skådespelerskan Eva Green visar sitt stöd för Johnny Depp på Instagram

Eva Green är en av de kändisar som tydligt visat att de är Team Johnny när det gäller den uppmärksammade rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard. “Jag tvivlar inte på att Johnny kommer att få sitt goda rykte återställt”, skriver Green på Instagram.

Foot: Instagram @evagreenweb

Sedan rättegången mellan exmakarna Johnny Depp och Amber Heard påbörjades i mitten av april har flera kändisar visat sitt stöd för Depp – däribland den franska skådespelerskan Eva Green.

På Instagram lade skådespelerskan upp en bild från när hon och Depp marknadsförde filmen Dark Shadows 2012, tillsammans med texten:

“Jag tvivlar inte på att Johnny kommer att få sitt goda rykte återställt och att världen kommer se hans underbara hjärta, och att livet kommer bli bättre än någonsin för honom och hans familj.”

Stämmer Amber Heard på 50 miljoner dollar

Rättegången mellan exmakarna Johnny Depp och Amber Heard påbörjades i Fairfax, Virginia i USA den 11 april och kommer pågå till slutet av maj.

Bakgrunden till rättegången är att Depp vill rentvå sitt namn efter att Heard tidigare anklagat honom för att ha slagit henne under tiden de var tillsammans. Depp stämmer därför Heard på 50 miljoner dollar för förtal, medan hon stämmer honom på 100 miljoner dollar.

Rättegången sänds live eftersom detta är tillåtet i staten Virginia, så länge domaren ger sitt godkännande. Vem som helst kan därmed ta del av rättegången, bland annat via YouTube.

Källa: Daily Mail

Foto: Instagram @evagreenweb

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!