Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ewan McGregor tackade både frun OCH flickvännen i sitt tacktal och det blev så stelt

Ewan McGregor chockade oss alla när han i sitt tal efter vinsten på Golden Globe-galan tackade både sin fru OCH sin flickvän. Nu har Ewans fru Eve Mavrakis kommenterat händelsen.

Foto: REX

På Golden Globe-galan fick Ewan McGregor gå upp på scenen och ta emot pris för sin roll som tvillingarna Emmit och Ray i den tredje säsongen av serien Fargo. I sitt tal bestämde han sig för att tacka sin fru men även kollegan Mary Elizabeth Winstead som sägs vara hans nya flickvän.

– Jag vill ta detta tillfälle att tacka dig Eve, som alltid har stått vid min sida i 22 år, och våra fyra barn Clara, Esther, Jamyan och Anouk, sa Ewan i sitt tal.

Sen gick han dock över till att tacka sin nya flickvän (som även spelar hans flickvän Nikki Swango i serien) genom att förklara hur hans karaktär Ray aldrig hade funnits om det inte vore för henne.

– Jag har alltid älskat att vara skådespelare och jag har fantastiska skådespelare att hänga med. Och det skulle inte ha funnits någon Emmit utan David Thewlis, Michael Stuhlbard och Carrie Coon. Och det skulle inte ha funnits någon Ray utan Mary Elizabeth Winstead.

Ewans fru Eve har nu kort kommenterat talet och det är tydligt hur hon upplevt händelsen.

– Nej, jag gillade inte hans tal, sa hon till reportern. När hon fick frågan varför framgick det att hon tyckte anledningen var uppenbar.

– Av samma anledning som ni är här och frågar mig om det. Jag kommer inte att säga något mer, avslutade hon.

Ewan och Eve har varit gifta sedan 1995 och det var i maj förra året de separerade efter att Ewan sågs kyssa Mary Elizabeth. Än har Ewan och Eve dock inte skilt sig.

Källa: Marie Claire

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!