Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Få någon på fall på första dejten – här är matchmakerns bästa tips

Att gå på en första dejt är alltid nervöst och kan till en början kännas stelt. Därför är det väl bra att få tips från en riktig dejtexpert – matchmakern. Här är tre saker den alltid säger till sina par.

lyckas-pa-forsta-dejtenFoto: Unsplash

1. Det gör inget om du inte känner en omedelbar attraktion

Visst kan man känna kärlek vid första ögonkastet och en ”pang-boom-sprakande” attraktion, men det är verkligen inte så vanligt som det påstås i filmer. När du går på första dejten gå då inte in med inställningen att ”Är detta den rätta?” eller ”Är jag attraherad till hen?”. Gå istället in med inställningen ”Är det här någon jag kan tänka mig att spendera ytterligare en timme med?”. Tänk också att dejten ska vara ungefär en-två timmar.

 

2. Fokusera på att flörta

Ha en avslappnad attityd och börja inte förhöra din dejt. Den första dejten är till för att se om ni har en kemi och om ni har det trevligt tillsammans. Lämna förhöret till längre fram i er relation.  Lägg istället allt fokus på att flörta och ha roligt.

 

3. Sänk dina förväntningar

Det finns bra dejter och så finns det dåliga dejter. Den första dejten är som sagt till för att ha kul.  Det är lätt att du börjar lägga press på dig själv och den du ska träffa. Bygger upp en förväntning på att det kommer bli en så bra dejt. Sänk dina förväntningar och se till att du har det kul.

Källa: Elite daily

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!