Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Facebook lanserar dejtingtjänst – “Inte bara för engångsligg”

Facebook vill att fler ska hitta kärleken och lanserar nu Facebook Dating. Genom en separat profil kommer du att kunna chatta med personer som Facebook rekommenderar dig och dessutom kan du smyg-ragga på dina vänner!Foto: Pexels

Letar du också efter den där speciella personen som ska komma in i ditt liv och ta ditt hjärta med storm? Att dejta genom nätet har blivit allt vanligare och är nu ett av de vanligaste sätten att träffa sin partner på. Nu ska det dessutom bli ännu enklare, för nyligen lanserades en ny tjänst som ska gör att du kan matcha med folk via Facebook. Dessutom kan du se vilka av dina vänner som gillar dig i smyg. Den nya dejtingfunktionen Facebook Dating har inte lanserats i Sverige än, men finns hittills i 19 länder och ska redan vara populär bland användarna.

Secret crush-funktionen kommer att påminna om den gamla puff-funktionen. Secret crush kommer att visa vilka av dina vänner som har uttryckt ett romantiskt intresse för dig och du kommer själv kunna uttrycka detta för upp till nio av dina vänner. Om personen du är intresserad av då också använder Facebook dejting får hen en notis om att någon gillat dem. Om personen även gillat dig tillbaka får ni både en notis om detta.

Facebook Dating är inte en egen app utan kommer att finnas tillgänglig via den vanliga Facebook-appen när den lanserats i Sverige. Tjänsten är gratis och kräver att du är minst 18 år gammal. För att hitta din kärlek så skapar du en separat profil att dejta med, denna kan då vara mer privat och behöver inte visa lika mycket om dig som din vanliga profil gör. Du kommer att kunna chatta, men inte att skicka bilder. Facebook dejting kommer även att rekommendera potentiella matchningar utifrån exempelvis gemensamma intressen.

– Tjänsten är anpassad för att bygga långsiktiga relationer, inte bara för engångsligg, sa Mark Zuckerberg när han presenterade Facebook Dating.

Tyvärr vet man inte när tjänsten kommer att lanseras i Sverige men det är bara att hålla ut.

Källa: Elle.se

 

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!