Nöje

Facebook lanserar ny dejtingfunktion – ger singlar chansen att hitta seriösa förhållanden!

Vi säger hejdå till Tinder och välkomnar Facebook som ny plattform att hitta kärleken på! I helgen blev det officiellt att den sociala medie-jätten intar dejtingmarknaden och vi är mer än nyfikna på den nya funktionen.  

Foto: Getty Images 

Det var i helgen på utvecklarkonferensen F8 som Facebooks grundare Mark Zuckerberg berättade att plattformen inom kort kommer att lansera en ny dejtingfunktion. Med över 200 miljoner registrerade singlar menar Mark att det finns stora möjligheter att utveckla mötesplasten och skapa en dejtingfunktion som ger singlar chansen att komma i kontakt med varandra.

Den nya funktionen kommer främst vara inriktad på “långvariga relationer” och användarens Facebookvänner kommer inte automatiskt kunna se vilken dejtingprofil han eller hon har valt. Exakt när den nya dejtingfunktionen kommer att lanseras har Mark Zuckerberg ännu inte meddelat, men vi vet säkert att vi kommer kunna använda en ny form av onlinedejting inom en snar framtid. Vem vet, kanske kommer du träffa din stora kärlek på Facebook?

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!