Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Facebook vet allt. Till och med när du kommer få ett förhållande. Redan innan du

Nöje

Facebook vet när du är på väg in i ett förhållande – innan du själv vet om det

facebook-relationsstatus-forhallande-
Facebook vet allt. Till och med när du kommer få ett förhållande. Redan innan du själv vet om det.
Tidigare kunde vi rapportera om att vår Facebook-profil kan avslöja vilka personer vi stalkar. Nu kan vi också meddela att Facebook även har stenkoll på när du kommer uppdatera din relationsstatus från ”singel” till ”i ett förhållande”.
 
Tidigare gjorde Facebook en undersökning om hur par beter sig på sajten, innan och efter att de inlett en relation. De upptäckte att det fanns ett tydligt mönster hos de framtida paren.
 
Månaderna innan de ändrade relationsstatus ökade nämligen antalet inlägg som de skrev på varandras tidslinje. I ungefär tre månader så kunde de se en klar ökning av antalet delningar och inlägg på den framtida partnerns tidslinje. Tolv dagar innan förhållandet blev officiellt gjorde de i snitt 1.67 inlägg. Så fort paret bytt relationsstatus så började antalet delningar och inlägg att sjunka. 85 dagar in i förhållandet var antalet inlägg som lägst.
 
Facebook har också kommit fram till att hälften av alla Facebook-förhållanden som klarar tre månader kommer vara tillsammans i fyra år eller längre. De kom också fram till att högsäsongen för att avsluta relationer är under sommaren, från maj till juli och att väldigt få relationer avslutas i februari. Kan kanske alla hjärtans dag ha någonting med saken att göra?
 
Facebook vet alltså allt. Gör du många inlägg på en flörts tidslinje så kan det snart vara ni och överlever er relation tre månader på Facebook så kan ni klara allt, om ni sköter lite extra mycket om relationen under sommaren.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind