Nöje

Falling for Christmas – Lindsay Lohan gör comeback julfilm

Det har varit tyst en längre tid från Lindsay Lohan. Men nu har Netflix släppt en bild från inspelningen av en julfilm och glädjande nog ser vi att Lindsay är tillbaka i filmens värld!

Foto: Netflix

Lindsay Lohan slog igenom stort redan som barn. Hennes genombrott var i nyinspelningen av “Föräldrafällan” där hon som 11-åring spelade tvillingparet Annie James och Hallie Parker. Genombrottet följdes av många huvudroller i filmer som tonåring, bland annat “Freaky Friday” där hon spelade mot Jamie Lee Curtis.

Foto: Netflix
Foto: Netflix

Har blivit mycket omskriven

Lindsay Lohan blev mycket omskriven av media och press och efter att ha kört påverkad och varit inblandad i en trafikolycka 2007 skrev hon in sig på ett rehabiliteringsprogram. 2010 dömdes hon till fängelse i 90 dagar.

Idag bor hon i Dubai och bortsett från några småroller har vi inte sett henne i någon större utsträckning på vita duken. Men nu är det dags för Lindsay att få sin revansch. Nästa jul kommer hennes nya film “Christmas in Wonderland” där hon spelar en nyförlovad och bortskämd hotellarvtagerska som drabbas av minnesförlust efter en olycka i en skidbacke. Hon blir omhändertagen av en stugägare från arbetarklassen, och dennes dotter, samtidigt som julen närmar sig.

Netflix har nu släppt en bild från inspelningen och förutom Lohan skådespelar även Chord Overstreet, George Young, Jack Wagner och Olivia Perez. Vi längtar!

När har Falling for Christmas premiär?

Falling for Christmas har premiär 10 november på Netflix.

Läs även:

Love Actually – 16 saker du (förmodligen) inte visste om julklassikern.

Julfilmer – vi listar tidernas 20 bästa.

Källa: Hollywoodreporter

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!