Nöje

“Familjen Bridgerton” säsong 3 – nu är trailern här!

Efter en lång väntan kan alla Familjen Bridgerton-fans snart avnjuta säsong tre av succéserien. Läs allt om den kommande säsongen här – och spana in trailern!

Foto: Netflix

Redan i april 2021 bekräftades det att det skulle bli både en tredje och fjärde säsong av Netflix-serien Familjen Bridgerton, som är baserad på Julia Quinns bästsäljande romaner. Nu är väntan snart över – här hittar du handling, rollista, premiärdatum och teasers för säsong tre!

Vad handlar Familjen Bridgerton säsong 3 om?

Som många redan vet handlar den kommande säsongen till stor del om Penelopes och Colins kärlekshistoria.

Så här beskriver Netflix handlingen:

Bridgerton är tillbaka med en tredje säsong och finner att Penelope Featherington (spelad av Nicola Coughlan) äntligen gett upp sin långvariga förälskelse i Colin Bridgerton (Luke Newton) efter att ha hört hans nedsättande ord om henne i förra säsongen. Hon har dock bestämt sig för att det är dags att hitta en man, helst en som ger henne tillräckligt med självständighet för att fortsätta sitt dubbelliv som Lady Whistledown, långt borta från hennes mamma och systrar.

Men på grund av bristande självförtroende misslyckas Penelopes försök på äktenskapsmarknaden spektakulärt. Samtidigt har Colin återvänt från sina sommarresor med ett nytt utseende och en ny självsäkerhet. Men han är nedslagen över att inse att Penelope, den enda personen som alltid uppskattade honom för den han var, är kylig mot honom.

Ivrig att vinna tillbaka hennes vänskap erbjuder Colin att hjälpa Penelope så att hon får tillräckligt med självförtroende för att hitta en man. Men när hans lektioner börjar fungera lite för bra tvingas Colin ställa sig själv frågan om hans känslor för Penelope verkligen endast är vänskapliga.

Vilka medverkar i Familjen Bridgerton säsong 3?

Nicola Coughlan och Luke Newton återvänder ett flertal av de tidigare Familjen Bridgerton-skådisarna i säsong tre – däribland Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley), Simone Ashley (Kate Sharma), Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Jessica Madsen (Cressida Cowper), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Will Tilston (Gregory Bridgerton) och Polly Walker (Portia Featherington). Hannah Dodd övertar rollen som Francesca Bridgerton efter Ruby Stokes – detta då Stokes har åtaganden i en annan Netflix-serie.

Dessutom dyker tre nya ansikten upp: Daniel Francis i rollen som den karismatiska Marcus Anderson, James Phoon som den attraktiva Harry Dankworth, och Sam Phillips (känd från The Crown) i rollen som Lord Debling – en av Penelopes nya friare.

När har Familjen Bridgerton säsong 3 premiär?

Familjen Bridgerton säsong 3 kommer att släppas i två delar: del ett har premiär den 16 maj 2024 och del två har premiär den 13 juni.

Första bilderna från säsong 3 av Familjen Bridgerton

De första bilderna från säsong tre släpptes i samband med fan-eventet Tudum som ägde rum i São Paulo i Brasilien 2023.

Foto: Netflix

En av bilderna visar Colins nya look i den kommande säsongen, medan en andra visar en tankfull Penelope vid ett fönster.

Foto: Netflix

Familjen Bridgerton säsong 3: Avsnittstitlar

Sammanlagt består den nya säsongen av åtta avsnitt, som har fått följande titlar:

Del 1

Avsnitt 1: “Out of the Shadows” 

Avsnitt 2: “How Bright the Moon”

Avsnitt 3: “Forces of Nature”

Avsnitt 4: “Old Friends” 

Del 2

Avsnitt 5: “Tick Tock”

Avsnitt 6: “Romancing Mister Bridgerton”

Avsnitt 7: “Joining of Hands”

Avsnitt 8: “Into the Light”

Finns det en trailer för Familjen Bridgerton säsong 3?

Trailern för säsong tre av Familjen Bridgerton är äntligen här – spana in den nedan!

Bridgerton Säsong 3 | Officiell Trailer

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!