Nöje

Familjen Bridgerton-skådespelarna tog sönder möbel under sexscen

I flera veckors tid har huvudrollsinnehavarna i den nya säsongen av Familjen Bridgerton hintat om att de tagit sönder en del av rekvisitan under en av sina sexscener. Nu avslöjar Nicola Coughlan mer om snedsteget.

Foto: Netflix

Nicola Coughlan och Luke Newton har som bekant de mest framträdande rollerna i den senaste säsongen av Familjen Bridgerton – en säsong som fansen har väntat tålmodigt på i två års tid. Inför premiären av säsongens andra del, som kom ut i förra veckan, passade Nicola på att avslöja en rolig detalj kring inspelningarna.

“Lade ner hjärta och själ”

Som vanligt innehåller den nya säsongen flera heta möten mellan huvudpersonerna – faktum är att Coughlan tidigare har berättat ett av dem gick så hett till att skådespelarna råkade ta sönder en möbel.

Nu avslöjar Coughlan vilken möbel som fick på nöten: i ett inlägg på Instagram syns hon och Newton glatt posera tillsammans med en söndrig schäslong.

Foto: Instagram @nicolacoughlan
Foto: Instagram @nicolacoughlan

“Del två är ute nu, vi lade ner hjärta och själ i den, hoppas att ni älskar att titta lika mycket som vi älskade att spela in den”, skriver hon i inlägget.

I maj berättade Nicola under en intervju med Stylist att hon uttryckligen hade bett om att få vara “mycket naken” i en av sina mer intima scener i den nya säsongen:

“Det finns en scen där jag är väldigt naken, och det var min idé, mitt val. Det kändes bara som ett stort ‘Dra åt helvete’ till hela diskussionen om min kropp; det var otroligt stärkande. Jag kände mig vacker i det ögonblicket, och jag tänkte: ‘När jag är 80 vill jag se tillbaka på det här och minnas hur jävla het jag såg ut'”, sa hon då.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!