Nöje

“Familjen Bridgerton”-stjärnan Nicola Coughlan bad om nakenscen

I den nya säsongen av Familjen Bridgerton slår Nicola Coughlan tillbaka mot de nättroll som kommenterat hennes kropp – med hjälp av en nakenscen. “Det var otroligt stärkande”, säger hon till Stylist.

Foto: Netflix

Nicola Coughlan, 37, har ett flertal framgångsrika tv-serier i bagaget, däribland Derry Girls. När det var dags för skådespelerskan att ta sig an en mer framträdande roll i Netflix succéserie Familjen Bridgerton insisterade hon på att vara “väldigt naken” i en scen – ett svar på de kommentarer hon tvingats utstå gällande sin kropp under de senaste åren.

“Jag bad uttryckligen om att vissa repliker och ögonblick skulle vara med [i serien]”, säger Nicola i en intervju med Stylist. “Det finns en scen där jag är väldigt naken, och det var min idé, mitt val. Det kändes bara som ett stort ‘Dra åt helvete’ till hela diskussionen om min kropp; det var otroligt stärkande. Jag kände mig vacker i det ögonblicket, och jag tänkte: ‘När jag är 80 vill jag se tillbaka på det här och minnas hur jävla het jag såg ut!'”

“Svårt att hantera tusentals åsikter om hur du ser ut”

2022 gick Coughlan ut på Instagram och lyfte det faktum att hon fick mängder av DM:s om sitt utseende dagligen:

“Om du har en åsikt om min kropp, snälla snälla berätta inte det för mig. Folk är i allmänhet trevliga och försöker inte vara stötande men jag är bara en människa och det är väldigt svårt att hantera tyngden av tusentals åsikter om hur du ser ut, som skickas direkt till dig varje dag. Det är okej om du har en åsikt om mig, jag förstår att jag är på tv och att folk kommer ha åsikter men jag ber er att inte skicka dem till mig”, skrev hon då.

Den tredje säsongen av Familjen Bridgerton handlar om Penelope Featherington (Coghlan) och Colin Bridgertons (Luke Newton) kärlekshistoria. Säsongens första del hade premiär på Netflix den 16 maj och del två har premiär den 13 juni.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!