Nöje

Fannie och Isa på träningsresa i Bangkok – här är deras 3 bästa tips från staden

Metro Modes bloggare, fightern Fannie Redman har varit på träningsresa i Bangkok tillsammans med Mello-stjärnan Isa Tengblad. På plats i Thailands huvudstad hann de även med en hel del shopping och självklart god thaimat. Här bjuder de på sina tre bästa tips från staden.  
 
Tre saker du inte får missa i Bangkok
 
1.    Passa på att träna med ett proffs!
 
Kampsport är Thailands nationalsport och det är en upplevelse utöver det vanliga att boka in ett PT-pass på plats i Bangkok. Det spelar ingen roll om du är nybörjade eller inte, gymmen har klasser anpassade för alla nivåer. Ett PT-pass kostar ca 1000 Bath (vilket motsvarar ca 200 kronor). Det finns många bra gym i Bangkok och här hittar du Fannies favorit Jaroenthong gym >>

We-have-a-plan-bangkok-Fanni-redman-isa

2.    Njut av den goda maten!
 
Bangkok myllrar av restauranger, god mat till bra pris och mängder av street food.  En pärla till restaurang ni inte får missa är Issaya Siamese Club där den Thailändska kändiskocken Ian Kittichai huserar. Restaurangen har färdiga (supergoda) menyer och stort vegetariskt utbud.

We-have-a-plan-bangkok-Fanni-redman-isa

3.    Missa inte shoppingen!
 
Ta skytrain till shoppingcentret MBK som bjuder på hela 8 våningar och 2000 affärer med allt mellan himmel och jord. Här hittar du både originalprodukter men även en hel del kopior. Du kan självklart pruta på priset och det hör inte till ovanligheten att se besökare lämna varuhuset med en ny (fullproppad) resväska eller två.

We-have-a-plan-bangkok-Fanni-redman-isa

Här kan du kolla in senaste avsnittet från We Have A Plan med Fannie och Isa i Bangkok!
 
  FÖLJ METRO MODE PÅ YOUTUBE HÄR >>

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!