Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Fansen rasar mot Beyoncés pappa för hans avslöjande om att tvillingarna fötts

Beyoncé och Jay Z har fått barn igen! Beyoncés pappa bekräftade på Twitter att tvillingarna fötts – och nu är fansen rasande på honom.

Foto Broadimage/REX/Shutterstock

De senaste dagarna har alla pratat och spekulerat om Beyoncé och hur och var och när hon har fött – och nu har stjärnans pappa, Matthew Knowles, bekräftat att tvillingarna har kommit. På Twitter har han postat ett inlägg där han skrivit: ”De är här! #beyonce #twins #jayz #happybirthday”.


Han har också publicerat bilden på Instagram. Men, bredvid några grattis och lyckönskningar, har det haglat kommentarer där fansen rasar över att det är han och inte Beyoncé eller Jay Z själva som har gått ut med beskedet.

“Jag hoppas verkligen att du hade Beyoncés tillåtelse att bekräfta detta” skriver en. Två andra kommentarer är: “Bey borde vara den som avslöjar det här, inte du” och “Du var bara tvungen att förstöra det här för henne, eller hur?”. Och vidare:

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!