Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Fansen spekulerar – Vilde är nästa huvudperson i fjärde säsongen av Skam

En bild som skådespelerskan Ulrikke Falch (som spelar Vilde) lagt upp på Instagram har fått fansen att gå i taket. Varför? Hon ska ha avslöjat att hon är huvudpersonen i säsong 4. 

Enligt danska mx.dk ska Ulrikke Falch under onsdagen lagt upp en bild på Instagram med bildtexten “Jeg er hovedpersonen i sesong 4”. Bildtexten byttes sedan ut mot den lite mer hemlighetsfulla texten “4”. Att döma av kommentarerna till bilden är fansen eniga – det är Vilde som är huvudpersonen i säsong 4.

 

Under torsdagen la Ulrikke Falch ut en ny bild på Instagram där hon dementerade ryktena och berättade även att bilden var manipulerad. I texten uppmanar hon även alla till att vara lite smartare och mer källkritiska. Vissa fans har inte gett upp hoppet utan tror fortfarande att det är Vilde som är nästa huvudperson. Om vi ska tro spelsajterna pekar oddsen dock på att det är Sana som är nästa huvudperson. Vi kan knappt vänta på att se vem det kommer att bli.

 

 

Foto: NRK/mx.dk

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!