Nöje

Fansens teori: Kourtney Kardashian är gravid

En kryptisk kommentar från tv-personligheten Ellen DeGeneres har gett upphov till en teori om att Kourtney Kardashian är med barn – något som hon enligt en källa har försökt bli under en längre tid.

Foto: Michael Rozman/Warner Bros

Det var när realitystjärnan Kris Jenner nyligen gästade Ellen DeGeneres talkshow som DeGeneres sa något som väckte misstankar hos många om att Kourtney Kardashian är gravid.

“Jag vet vem det är “

Programledaren frågade Jenner om vilket av hennes barn som hon tror kommer ge henne hennes tolfte barnbarn, varpå Jenner svarade:

“Det skulle vara trevligt om det var Kendall, eller hur? Hon är den enda som inte har barn.”

DeGeneres sa då att hon inte trodde att Kendall var den som skulle bli gravid härnäst, varpå Jenner frågade vem hon trodde att det skulle bli.

“Jag vet vem det är”, sa DeGeneres, och påstod sedan att personen i fråga redan är gravid.

Försökt bli med barn ett tag

Fansen tror nu att samtalet mellan Kris Jenner och Ellen DeGeneres innebär att Jenners dotter Kourtney Kardashian väntar barn med sin fästman Travis Barker. En källa har tidigare sagt till tidningen US Weekly att paret har försökt bli med barn ett tag:

“När de började dejta seriöst bestämde Kourt och Travis sig för att anstränga sig för att bli med barn”, berättade källan.

“Det var en självklarhet för dem båda eftersom de vill ha en stor familj, och de kom överens om att det inte fanns någon anledning att vänta.”

Källa: The Sun

Foto: Instagram @kourtneykardash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!