Nöje

Fansens teori: Låt från Harry Styles nya album handlar om exet Taylor Swift

Handlar en av låtarna från Harry Styles nya album om Taylor Swift? Svaret är ja, åtminstone om man frågar fansen.

Foto: Instagram @taylorswift/@harrystyles

Förra veckan, den 20 maj, släpptes Harry Styles tredje album “Harry’s House” – ett efterlängtat skivsläpp för hans fans, som har väntat på ett nytt album sedan “Fine Line” släpptes 2019.

“Skulle gärna säga att du har rätt”

Redan när albumets låttitlar avslöjades i slutet av april började fansen spekulera i huruvida en av låtarna handlade om Styles ex Taylor Swift, som han dejtade 2012-2013. Fansen trodde att Styles nya låt “Daylight” handlade om Swift eftersom en av hennes låtar från 2019 har exakt samma titel.

I en intervju i The Howard Stern Show den 19 maj avvisade Styles dock idén:

“Du övertolkar det. Du vet att jag gärna skulle säga att du har helt rätt, men det kan jag inte. Nej, tyvärr”, sa artisten.

Teorierna kring “Little Freak”

Men teorierna slutar inte där. Efter att Styles avvisade ryktena om “Daylight” har ett nytt rykte uppstått: att låten “Little Freak”, även den från det nya albumet, handlar om Swift.

De som stöttar teorin menar att låttexten passar in på hur Styles sannolikt känner inför Swift idag:

“I disrespected you / Jumped in feet first and I landed too hard”, och senare: “I’m not worried about where you are / Or who you will go home to / I’m just thinking about you.”

En annan anledning till att ryktet har uppstått är textraden “Your delicate point of view”, som fansen menar är en referens till Swifts låt “Delicate”.

Sist men inte minst: Styles sjunger om en bruten vrist i låten, vilket tros ha en koppling till en snöskoter-olycka som paret var med om när de dejtade.

Här är några av fansens reaktioner på “Little Freak”!

Källor: Elite Daily, Bustle

Little Freak - Harry Style

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!