Nöje

Fansens teori: Travis Barker ljuger om tidiga känslor för Kourtney Kardashian – var kär i Kim

I ett avsnitt av “Kardashians” säger Kris Jenner att Travis Barker erkänt att han flyttade till Calabasas 2007 för att vara nära Kourtney Kardashian – men fansen tror att det i själva verket var en annan Kardashian-syster som Travis suktade efter.

Foto: Instagram @travisbarker/@kimkardashian

Kourtney Kardashian och hennes make Travis Barker har nyligen firat sin kärlek med ett tredje bröllop, denna gång i Portofino i Italien. Parets relation bekräftades 2021 och senare samma år förlovade de sig på en strand i Santa Barbara i Kalifornien.

Paret har dock rört sig i samma cirklar under ett flertal år och i ett avsnitt av “Kardashians” berättar Kris Jenner för Kourtney att Travis bekänt att anledningen till att han flyttade till Calabasas 2007, där familjen bor, var för att vara nära henne:

“Vill du veta den verkliga anledningen till att han flyttade till Calabasas?”, säger Kris i avsnittet. “Han sa: ‘För att jag visste att hon bodde i Calabasas, och jag visste att hon var mitt livs kärlek, och jag kände inte ens henne så väl, men jag visste att om jag inte kunde dejta henne eller vara med henne för att hon var med någon annan så kunde jag åtminstone bo nära henne.'”

Fansen ifrågasätter Travis Barkers historia

Det romantiska erkännandet ifrågasätts dock av fansen, som tror att det i själva verket var för Kims skull som Barker flyttade till Calabasas.

Travis lärde nämligen känna Kim långt innan han träffade Kourtney och under en period var han till och med förälskad i Kim, något som han skrev om i sin bok “Can I Say: Living Large, Cheating Death, and Drums, Drums, Drums“.

I boken – som är skriven 2015 – kallar Barker bland annat Kim för “ögongodis” och berättar att han är kär i henne.

Detta har gjort att flera fans är övertygade om att Barkers historia inte stämmer:

“I ‘Kardashians’ berättar Kris Jenner en historia om hur Travis Barker flyttade till Calabasas för att älska Kourtney på avstånd. Jag har läst hans bok och visste att han var ute efter Kim, inte Kourtney. Pinsamt”, skriver ett fan på Twitter.

En annan person skriver: “Travis Barker ville så himla gärna ha en Kardashian, han ägnade flera år åt att prata om Kim i intervjuer och sedan säger han att han flyttade till Calabasas för att bo nära Kourtney, flera år innan han ens kände henne.”

Källa: Cosmopolitan, US Magazine

Foto: Instagram @travisbarker/@kimkardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!