Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Färgstarkt och trädetaljer – sommarens 7 största bröllopstrender

Dags för att gifta er? Vi listar årets största bröllopstrender som du borde ha koll på.

Sommaren och värmen är verkligen här på allvar och det betyder också att det är dags för sommarens alla bröllop. Är det något som känns traditionsbundet och klassisk som ett bröllop? Men som så mycket annat så finns det även trender här. Vi gjorde en snabb spaning och hittat de största trenderna som gäller i år. Trött på pudriga pasteller? Ja, då är 2016 året för dig. Oavsett om du ska gifta dig i sommar eller har ett bröllop att planera så kan du inspireras av de härliga bilderna.

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Foto: 100 layer cake/Mod wedding

Annorlunda bröllopstårtor

Annorlunda bröllopstårtor

Det kan kännas lite tråkigt att ha en bröllopstårta med grädde och marsipanrosor. Tänk utanför boxen och bjud på något annat. Kanske ett macaron-torn?

Foto: thebudgetsavvybride.com/weddingchicks.com

Nästa bild
Omatchande brudtärnor

Omatchande brudtärnor

Svårt att få alla tärnor att bära samma klänning? Bestäm en färg eller modell och låt tärnorna hitta personliga klänningar de gillar. Är ni dessutom många kommer det bli väldigt effektfullt.

Foto: chicvintagebrides.com/taylorlord.com

Nästa bild
Brunch

Brunch

Nu börjar många välja att ha bröllopet och mottagningen på dagen istället för på eftermiddagen/kvällen. Säg ja i dagsljus och bjud på en härlig och fräsch brunch istället för en mäktig middag.

Foto: modwedding.com/Kyla Zanardi

Nästa bild
Cocktailbar

Cocktailbar

Nu satsar fler och fler på att ha en cocktailbar där gästerna kan kombinera sina egna drinkar. Snyggt och ni slipper ha en bartender.

Foto: onefabday.com/deerpearlflowers.com

Nästa bild
Starka färger

Starka färger

I år har vi tröttnat på pudriga pasteller och vill ha starka och klara färger i brudbuketten och i blomsterarrangemanget. Det må låta lite läskigt men testa, det är så fint!

Foto: 100layercake.com/festivalbrides.co.uk

Nästa bild
Öppna ryggar

Öppna ryggar

Ingen har väl missat denna stora klänningstrend? Pinterest svämmar över av dessa vackra klänningar och vad gör väl det? De är ju otroligt vackra.

Foto: modwedding.com/Pinterest.com

Nästa bild
Trädetaljer

Trädetaljer

Detta kan vara den största trenden i år. Naturliga detaljer som trä och sten kommer ta en allt större plats på årets bröllop. Hur fint är det inte med en enkel träskiva där ni hälsar välkommen eller skriver upp kvällens meny. Superfint!

Foto: greenweddingshoes.com/modwedding.com

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!