Nöje

Fazers somriga godisnyheter!

Lagom till sommaren firar Fazer att klassikern Tutti Frutti fyller hundra år. De passar också på att förnya sortimentet med en hel del godsaker – inte minst från Mumindalen!

Tutti Frutti lanserades redan 1921, då i form av en hård karamell som sedan har antagit andra spännande och välsmakande former under åren. Fazer firar långkörarens födelsedag med att lansera några nytillskott till muminfamiljen. De första mumin-konfektyrprodukterna lanserades redan 1957 och har sedan dess vuxit och blivit en favorit hos många.

Choklad och veganska klubbor

De två nya produkterna är Fazer Moomin Milk Chocolate, en mjölkchokladkaka för hela familjen som säljs med olika omslag med muminmotiv. Den andra produkten är en välsmakande hjärtformad vegansk godisklubba, Fazer Moomin Lollipop Mix, som finns i smakerna hallon, päron och citron. Den omsluts av sju olika muminfigurer.

Skumgodis och dumle med smaktwist

Men det släpps fler spännande nyheter på godishyllan. Tutti Frutti Sunny Fruits är en vegansk mix av soliga och somriga smaker tillverkad av naturliga färg- och smakämnen. Dumle Seasonal Tutti Frutti är den klassiska dumlekolan som tillfälligt slagit sig samman med hundraåringen och fått en smak och frisk tutti frutti under våren och sommaren.

Det släpps också tre nyheter i lösgodishyllan, samtliga gelatinfria och veganska. Skumgodisar med frisk smak av jordgubb och banan, syrliga tutti frutti märken i gelé med smak av blodapelsin och cheesecake och stora fluffiga skumgodisar med smak av päron och melon.

Missa inte heller den underbara smoothien Frost Clean Green med naturliga och växtbaserade ingredienser med en frisk smak av äpple, kiwi och lime!

Samtliga nyheter kommer ut i butik under vecka 19.

Läs även:

Kolla in CandyKings godisnyheter!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!