Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

FBOY Island Sverige 2023 – Deltagaren Alex Beck utslängd från premiäravsnittet

Redan under det första avsnittet av FBOY Island Sverige blev en deltagare hemskickad, detta efter att ha använt sig av ett oacceptabelt språkbruk. Deltagaren Axel Beck menar att det hela rör sig om ett missförstånd.

Foto: Linus Hallsenius/discovery+

Det nya dejtingprogrammet FBOY Island Sverige har varit omtalat den senaste tiden, inte minst på grund av sitt annorlunda upplägg där vägen till att hitta kärleken går ut på att lista ut vem som bara deltar för pengarna och vem som deltar för att sätta sitt hjärta på spel. Redan i det första avsnittet blev en deltagare dessutom hemskickad, då programmet menar att han brutit mot deras regler.

Bröt mot programmets regler

I det första avsnittet gick deltagaren Awa Touray på dejt med Alex Beck, men när det mot slutet av programmet blev dags att skicka hem någon saknades han plötsligt. Pressansvarig på Discovery+ förklarar i ett meddelande till Expressen att Beck blivit hemskickad då han brutit mot en av programmets regler. “Vi har strikta regler för hur man beter sig och uppför sig på en inspelningsplats som alla som medverkar gått med på att följa. Produktionen bedömde i detta fall att vid ett enskilt tillfälle hade ett oacceptabelt språkbruk använts som bröt mot de reglerna”, skriver han i meddelandet.

Menar att det rör sig om ett missförstånd

Alex Beck menar dock att det hela rör sig om ett missförstånd. “Enligt min uppfatting av det hela handlar det om språkbruk och enligt mig har jag inte sagt något fel. Men det var några andra som uppfattade det så, vilket är supertråkigt och produktionen behövde då ta ett beslut om att jag fick lämna”, säger han till Expressen. Programledaren Klara Elvgren avslöjade i programmet att Beck deltog i programmet som en “FBOY”.

När har FBOY Island Sverige 2023 premiär?

FBOY Island Sverige har premiär den 19 januari 2023. Förutom att få premiär på discovery+ och Kanal 11 även publiceras på HBO Max med start samma datum.

Alex Beck KÖP

Alex Beck

Foto: Linus Hallsenius/discovery+

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!