Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

FBOY Island Sverige – så blir programmet

Nu är det snart premiär för FBOY Island Sverige säsong 1. HBO Max står bakom satsningen på ett dejtingprogram som kommer att ha både en dansk, spansk och nederländsk version utöver den svenska!

Foto: HBO Max

Det här handlar FBOY Island om

Programmet är skapat av Elan Gale som också står bakom storsuccén “The Bachelor.” I den nya dejtingsatsningen kommer tittare får följa tre kvinnor som beger sig till en tropisk ö för att hitta kärleken. Kruxet är att hälften av männen på ön är “good guys” som också letar efter kärleken och andra halvan består istället av “fboys” som vill vinna pengar istället för kärlek.

Då har FBOY Island Sverige premiär

Programmet har inget bekräftat premiärdatum ännu men HBO Max har meddelat att det kommer att sändas inom kort. Dejtingprogrammet består av tio avsnitt och en hel säsong av den amerikanska versionen finns tillgänglig på HBO Max. Som programledare i den svenska versionen kommer vi att kunna se Klara Elvgren, även känd som “Tanby Klara.”

Foto: HBO Max

FBOY Island Sverige – deltagare

Deltagarna i den första säsongen av programmets svenska upplaga är ännu inte kända.

Programledare FBOY Island Sverige är Klara Elvgren

Influencern, entreprenören och youtubern Klara Elvgren, även känd som Tanbyklara, är programledare för FBOY Island Sverige säsong 1.

”BAAAAAAAM!!!!!! Äntligen kan jag berätta att jag är programledare för FBOY ISLAND. Känner mig taggad och jag är så redo att kicka igång denna nya resa” skriver hon på Instagram.

Foto: Instagram @tanbyklara

FBOY Island Sverige säsong 1 kommer att bestå av sammanlagt tio avsnitt. En hel säsong av den amerikanska versionen finns att se på HBO Max i dag.

FBOY Island Sverige KÖP

FBOY Island Sverige

Vidare till HBO Max!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!