Nöje

Felicia Nestlers Sommarprat 2022 – om sorgen som står bredvid och inte kommer till tals

När Felicia Nestlers pappa hittas drunknad och polisen misstänker att han bragts om livet hamnar hon i den mediala stormen kring “Arbogakvinnan.” Felicia Nestlers Sommarprat handlar om sorg, att inte få sörja ifred och att stå bredvid utan att få komma till tals.

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Felicia Nestler växer upp i en trygg familj där föräldrarnas skilsmässa kommer som en överraskning. Hennes pappa träffar sedan en ny kvinna och relationen präglas av bråk. Det är svårt att inte beröras djupt av en berättelse där en tonåring förlorar sin pappa, om att inte få sörja ifred och hur medierna fokuserar mer på förövaren än brottsoffer och de närstående.

Felicias pappa var gift med Johanna Möller, även känd som “Arbogakvinnan.” 2015 hittades Felicias pappa död i en sjö och dödsorsaken beskrevs som drukning, trots att vattnet inte var mer än en meter djupt. Ett år senare greps Johanna efter att hennes föräldrar blivit attackerade i sömnen. Pappan dog men mamman klarade sig, Johanna misstänktes ha förmått sin pojkvän att utföra dådet. Hon misstänktes sedan för att även ligga bakom Felicias pappas död.

Felicias sommarprat berör på djupet och påminner lyssnaren om alla de som drabbas bortom löpsedlarna, de som står vid sidan av och inte kommer till tals trots att den största sorgen att bära är deras.

Felicia Nestler

Felicia Nestler

Lyssna på Felicias sommarprat här!

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!