Nöje

Femåriga North West gör sin första omslagsplåtning – se alla fantastiska bilderna här

Familjen Kardashian-Jenner presenterar nu sitt nyaste tillskott i modevärlden. Endast fem år gammal tar North West klivet in i modellbranschen och vi är mäkta imponerade över hennes första färgsprakande omslagsplåtning.

 Foto: Instagram/ WWD

Endast fem år gammal imponerar hon på oss med sina stilsäkra outfits och nu gör hon sin debut som omslagstjej. Det är självklart North West vi pratar om. Med Kim Kardashian som mamma och Kanye West som pappa är det självklart att rampljuset inte är något som skrämmer henne. Söta North modellar i det senaste numret av WWD Beauty Inc och vi är verkligen imponerade över hur cool hon är. Bilderna går i härliga färger och North West ser verkligen ut att trivas framför kameran.

Mamma Kim Kardashian postade nyligen ett inlägg på Instagram där hon stolt visar upp resultatet av dotterns första omslagsplåtning.”Min mest stylish och vackra dotter North gjorde sin första omslagsplåtning för WWD. Hon älskar mode och skönhet, och har så roligt när hon får göra detta”, skriver Kim till inlägget där hon även lägger till att hon var tvungen att dra ner färgerna så bilden skulle passa in i flödet. Men sveper du i Kims inlägg nedan så kan du se alla fina bilder från plåtningen i sina originalfärger.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!