Nöje

Festa hela dagen lång – här är dagsfesterna du inte vill missa i Stockholm

Vad är bättre än att dansa i solen tillsammans med sina bästa vänner? Det verkar vara en hel del som håller med om det, för dagsfester är populärare än någonsin. Här listar vi fyra ställen i Stockholm där du kan börja dansa hela dagen lång och ändå ha kvällen ledig.

dagsfester-stockholm-1Foto: Unsplash

Mr French – Tullhus 2

Här på Skeppsbrokajen ordnas Stockholms populäraste dagsfester och de har alltid roliga och spännande teman. Nu under fotbolls-VM visas matcherna här och vi kan lova att det blir feststämning. Håll utkik på deras Facebooksida när de har nästa stora dagsfest.

Josefina – Galärvarvsvägen 10

På djurgården ligger Josefina, en restaurang som får dig att ifrågasätta om du verkligen är i Stockholm och inte på en fest på en medelhavsö. I helgen är det även här fotbollsfest som gäller men den 14 juli är det en stor dagsfest som börjar klockan 13.00.

Slakthuset – Slakthusgatan 6

Varje lördag är det dagsfest ute i Slakthusområdet i Johanneshov. Festerna drar igång vid 15.00 på taket av Slakthuset och håller på till klockan 21.00. Här kan du dansa med utsikt över Globen och Stockholms skyline.

Trädgården – Hammarby Slussväg 2

Stockholms populäraste uteställe under sommartid, här ringlar sig köerna långa så vad passar då inte bättre än att ha en dagsfest här? Trädgården öppnar klockan 14.00 på lördagar och här kommer du inte få en tråkig stund. Nu på lördag, 7 juli, visas både fotbolls-VM och är dagsfest.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!