Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Filip Lamprechts roliga busringning – till mamma Kristin Kaspersen

Nyligen valde Filip Lamprecht att spela sin mamma, Kristin Kaspersen, ett riktigt spratt. När han medverkade i podcasten “Två meter dumheter” satte han verkligen Kristins roll som stöttande förälder på prov.

Foto: Instagram @kaspersen/@filiplamprecht

Efter att Paradise Hotel lades ner efter skandalen med misstänkta övergrepp har det nu rapporterats om att programmet där unga människor lever isolerade i ett hus, festar och bildar pakter med varandra, kommer att återuppstå med en nytt fokus på jämlikhet och mångfald. Denna nyhet valde Filip Lamprecht att dra nytta av i sin busringning till mamma Kristin.

Lurar sin mamma om medverkan i dokusåpa

I podcasten får han i uppdrag att ringa upp henne för att berätta att han har fått frågan om att medverka och att han kommer tacka ja. Kristin tror först att han har fått frågan om att vara programledare, men när han påpekar att det handlar om att vara med som deltagare blir Kristin paff. Hon är dock samtidigt mån om att vara en stöttande förälder. Hon säger att Filip får fatta beslutet själv men att hon tror att det inte är bra för hans varumärke. Hon påpekar dock att hon inte har så god kännedom om programmet. “Men för mig är Paradise Hotel att de ligger hela tiden, sitter och röker och dricker sprit och snackar skit om varandra. Det vet jag inte om det är så bra för ditt varumärke med samarbeten och sånt nu när du vann Let’s Dance”, säger hon. ¨

Kristin andas dock lättat ut när hon får reda på att det hela bara var en busringning. Hon avslöjar då att det hon egentligen velat säga till sonen var “Fy fan är du dum i huvudet, du kan ju inte vara med i Paradise Hotel din idiot.”

Källa: Två Dumheter

Foto: Instagram @kaspersen/@filiplamprecht

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!