Nöje

Finalen i Bachelor Sverige 2022 – De fick de sista rosorna

Efter ännu en turbulent säsong av Bachelor Sverige har vi nu fått reda på vem som till slut vann Christoffer Levis och Christian Nicolaisens hjärtan – och vilka som åkte hem som singlar.

Foto: TV4

Bachelor Sverige 2022 tog en oväntad vändning då en av killarna, Siamak “Sia” Hatami, valde att hoppa av programmet mitt under säsongen då han fann kärleken i deltagaren Isa Jallow. Han ersattes sedan med Christian Nicolaisen.

“Trodde att vi hade något”

För Bachelor-killen, Christoffer Levi, stod valet i finalen mellan deltagarna Alicia Ärleskog, 25 år, från Nässjö eller Filippa Kronholm, 26 år, från Stockholm.

Foto: TV4

När det blev dags för Christoffers allra sista rosceremoni blev han tvungen att ge ett negativt besked till Filippa:

“Du är verkligen helt fantastisk och du kommer göra någon så himla lycklig”, säger han. “Jag kommer aldrig glömma våra fina minnen som vi har skapat här tillsammans.”

Efter beskedet säger Filippa att hon hennes hjärta är krossat:

“Jag trodde ändå att vi hade något”, säger hon. “Jag har verkligen satsat allt, och jag trodde verkligen att, ‘nu händer det’. Men nej. Jag känner mig besviken för jag har verkligen varit mig själv och det känns som att det aldrig kommer funka. Jag tror inte att jag kommer hitta någon man i mitt liv. Någonsin.”

Hon fick Christoffers sista ros

Ett desto gladare besked fick den deltagare som Christoffer valde att ge rosen till, Alicia Ärleskog – som tidigare har sagt att programmet har lärt henne att “det finns något som heter kärlek vid första ögonkastet”.

“Det är så att jag har väldigt starka känslor för dig”, säger Christoffer i avsnittet. “Och jag känner att alla de bitarna faller på plats, så jag skulle undra om du hade velat ta emot min sista ros.”

“Jättegärna!”, utbrister en överlycklig Alicia innan hon omfamnar Christoffer.

Hon fick Christians sista ros

För Christian Nicolaisen stod valet mellan Anna Lundin, 31 år från Göteborg och Johanna de Vera, 33 år från Stockholm. Anna kom in något senare i säsongen än de övriga tjejerna, något som inte tycks ha legat henne i fatet då det blev hon som fick Christians sista ros.

“När jag träffar dig så finns det någon känsla hos mig som kommer fram. Jag har inte haft tid att få utforska vad den känslan är och vad den betyder. Därför har jag tagit ett beslut om att, tyvärr… så behöver du nog dras med mig ett tag till”, säger han till Anna.

Foto: TV4

“Det är klart att jag hoppades att jag skulle få rosen, men jag hade verkligen ingen aning”, säger en överlycklig Anna. “Det känns helt sjukt.”

För Johanna de Vera, däremot, var det tufft att bli bortvald – i programmet säger hon att hon var “helt säker” på att det skulle bli hon och Nicolaisen.

“Jag fattar inte vad jag har gjort för fel”, säger hon. “Det känns som att vi alltid har kunnat vara så himla bra tillsammans. Det känns jobbigt att jag faktiskt blev kär i Christian och kanske inte uttryckte det så bra. Det känns sjukt att det hela tiden kändes som att vi hade något speciellt och att det inte var det.”

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!