Nöje

Fira Alla hjärtans dag på spa i Estland – 5 unika upplevelser

Skäm bort dig själv och din partner med ett besök på ett härligt spa! Vi listar fem unika spaupplevelser i Estland som är perfekta för en Alla hjärtans dag-weekend.

Foto: Ken Oja/Swissôtel Tallinn

Funderar du på att boka en romantisk weekend för dig och din älskling inför Alla hjärtans dag? Då är du inte ensam. En undersökning från YouGov på uppdrag av Visit Estonia visar att 52 procent av svenskarna vill resa utomlands tillsammans med sin partner.

Undersökningen visar dessutom att hela 56 procent anger avkoppling som den främsta reseanledningen. Med över hundra spa- och bastuanläggningar i världsklass gör Estland sig utmärkt för en weekend i avkopplingens tecken – och restiden på endast en timme med flyg mellan Stockholm och Tallin gör knappast saken sämre.

Här listar vi fem romantiska spaanläggningar att besöka i Estland.

Pürovel Spa i Tallinn

Pürovel Spa i Tallinn

hotell Swissôtels elfte våning ligger spaavdelningen Pürovel Spa. Här kan du slappna av med bastubad och diverse behandlingar i en modern miljö inspirerad av Alperna, samtidigt som du njuter av en fantastisk utsikt över Tallinns medeltida kvarter.

Läs mer här!

Foto: Swissôtel Tallinn

Nästa bild
Hedon Spa Hotell i Pärnu

Hedon Spa Hotell i Pärnu

Om det är natursköna omgivningar ni är ute efter kan vi rekommendera Hedon Spa Hotel som ligger vid havet i Pärnu.

I den historiska lerbadsbyggnaden, som öppnades redan 1938, hittar ni ett modernt spa som erbjuder ett flertal behandlingar – bland annat balinesisk och japansk massage.

Läs mer här!

Foto: Ken Oja

Nästa bild
Kubija Spa i Võru

Kubija Spa i Võru

Kubija Spa i Võru stoltserar med en traditionell rökbastu som har kommit med på UNESCO:s lista över immateriellt kulturarv. Här hittar ni även arom-, enbärs- och saltbastu – och givetvis pooler att svalka av er i mellan varven.

Läs mer här!

Foto: Ken Oja

Nästa bild
Vihula Eko-Spa i Tallinn

Vihula Eko-Spa i Tallinn

Ingen Alla hjärtans dag utan choklad! På Vihula Eko-Spa i Tallin kan du prova på unika kroppsbehandlingar med choklad, liksom rengörande behandlingar med olika teer.

Som ett extra plus genomsyrar spaets miljöarbete och gröna värderingar allt från behandlingar till mat och logi.

Läs mer här!

Foto: Toomas Tuul

Nästa bild
Saka Manor i Saka

Saka Manor i Saka

Saka Manor är en anrik herrgård vars historia sträcker sig långt bak till medeltiden, och den nuvarande byggnaden har funnits sedan mitten av 1800-talet.

Välj mellan att bo på det gamla herrgårdshuset, ett nyare hotell eller vakttorn vid havet. På spaet, som består av sju behandlingsrum, hittar du tre typer av bastubad och givetvis en pool.

Läs mer här!

Foto: saka.ee

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!