Nöje

Fira med avstånd på midsommar – med en 2 meter bred distanskrans

Vill du fira midsommar med nära och kära i år samtidigt som du är orolig att ni ska komma just för nära varandra, alltså fysiskt? För att undvika oönskad närkontakt kan du använda dig av en helt ny uppfinning – en så kallad distanskrans.

Foto: Nordax

Det är Nordax Bank som har tagit fram en nytolkning av den klassiska kransen många bär på huvudet på midsommarafton – en som snarare liknar de kransar som hänger uppe i midsommarstången.

– Vi har precis som många andra ägnat våren åt att fundera över vad människor saknar och behöver mest just nu. Det har resulterat i massa olika initiativ där den här supersmarta kransen rullar in lite som en bonus nu under midsommar. Och faktum är att mitt i allt det tramsiga finns också en mer allvarlig påminnelse om att fortsätta ta hand om varandra under årets firande (som sker i liten skala förstås”, säger Hanna Belander, marknadschef på Nordax Bank, i ett pressmeddelande.

Om du är sugen på att toppa ditt firande med en distanskrans, och varken vill eller kan göra en egen variant, så kan du just nu ansöka om att låna en sådan senast imorgon, 18 juni, på Nordax hemsida.

Glad (distanserad) midsommar önskar vi på Metro Mode!

Foto: Nordax

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!