Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Fixa sommarens fester med dessa uppblåsbara (och gigantiska) djur som rymmer hela kompisgänget

Vi blev precis supertaggade på alla poolfester i sommar, kan vara för att vi fick syn på dessa helt fantastiska uppblåsbara djur. Djuren är så stora att du kan ha en hel fest på dem, hur kul låter inte det?

Vi har länge varit  besatta av små uppblåsbara pooldjur i form av flamingos, enhörning och ja, egentligen allt möjligt. Nu tar vi det ett steg längre och siktar in oss på betydligt större pooldjur. Det är företaget Sam’s Club som tagit fram gigantiska pooldjur som rymmer hela sex personer. Just nu finns det en enhörning, en flamingo och en svan. De uppblåsbara djuren har sex sittplatser, bord och mugghållare för diverse drycker. Ni hör ju, det är den perfekta prylen för sommarens fester.

Sam’s club kallar dem för partydjur-öar, och vi kan förstå varför de kallar dem öar. De ser verkligen ut som små flytande öar. De kostar på hemsidan 149 dollar, vilket är ungefär 1200 kronor. De är tyvärr slut på hemsidan, men de finns också på Ebay fast betydligt dyrare.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!