Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Flickvännens kärleksbrev till Tim Bergling: “Dagen du dog åkte jag till ditt hus för att känna dig runt mig”

Nu berättar Tim Berglings senaste kärlek om livet de planerade tillsammans. Efter att ha läst Tereza Kačerovás långa brev går det inte att hålla tillbaka tårarna, “Du hann aldrig visa mig Sverige på sommaren och jag hann aldrig visa dig mitt Sydamerika”, skriver hon.

timbergling_aviciiFoto: Larry Marano/REX & Instagram/ @terezakacerova

Aviciis bortgång tog hårt på många och Tim Berglings tidigare flickvänner valde att berätta om sorgen i två hjärtskärande inlägg. Men det är först nu som Tims senaste kärlek, Tereza Kačerová från Tjeckien, berättar om saknaden och om livet de planerade tillsammans. På Instagram har hon postat ett långt brev tillägnat sin stora kärlek: ”Jag har tillbringat de senaste dagarna med att vänta på att vakna upp, vänta på att någon ska säga till mig att det är ett sjukt skämt, ett fruktansvärt misstag. Jag tror att det till slut har blivit klart för mig att jag verkligen aldrig kommer att få träffa dig igen.”

Tereza Kačerová har sedan tidigare en son kallad Luka och tillsammans med Tim var de en stark trio. “Du gav mig ett armband med tre diamanter, en för dig, en för Luka och en för mig”. Tereza berättar också att hon ville hålla förhållandet privat för att det bara skulle vara hon och Tim. “Men jag tänkte, om jag ska dela det här med världen kommer det vara när jag är gravid med ditt barn. Ohhh vad den planen gick snett”.

I brevet till Tim berättar hon om gamla minnen och saker de aldrig hann avsluta. ”Du hann aldrig visa mig Sverige på sommaren och jag hann aldrig visa dig mitt Sydamerika. Jag kommer aldrig att kunna återlämna alla kläder som jag tog från dig.” Hon skriver också: “De sista orden du någonsin sa till mig var “jag älskar dig”, och “JAG ÄLSKAR DIG”.

Här ser ni det kärleksfulla och otroligt sorgliga brevet till Tim.

❤️ Part 1/2

Ett inlägg delat av Tereza Kačerová (@terezakacerova)

❤️ Part 2/2

Ett inlägg delat av Tereza Kačerová (@terezakacerova)

 

The brightest stars burn out the fastest.

Ett inlägg delat av Tereza Kačerová (@terezakacerova)

Källa: Expressen

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!