Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Flygbolaget som ger dig en gratis flygbiljett – men bara om du heter rätt namn

Det isländska företaget Wow Air erbjuder nu tidernas bästa Alla hjärtans dag-present, i alla fall om du heter Valentin eller Valentina… Då får du en gratis flygbiljett!

wow-air-valentin-puff

Om du och en till flyger i februari får ni som par en gratis returbiljett, förutsatt då att minst en person heter Valentin eller Valentina. Vem mer är sugen på att byta namn? Men det är några små saker du måste veta innan du blir helt till dig. Förutom att du måste heta Valentin eller Valentina så måste du flyga från Köpenhamn till New York (men New York i februari låter inte helt fel?). Du måste boka mellan 24 januari och 9 februari, resan måste ske mellan 10 och 19 februari och det måste vara minst två som åker.

Som om den listan inte vore nog så räcker det tyvärr inte med att du heter Valentin eller Valentina i mellannamn… Det måste vara ditt tilltalsnamn. Heter du inte något av dessa namn så är det dags att ge dig ut på jakt efter en ny kompis! Eller skicka in en ansökan om namnbyte, eller vad säger ni?

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!