Nöje

Flygvärdinnan: Gör detta om väskan väger för mycket

Är resväskan alltför tung efter semesterns shopping? En före detta flygvärdinnas knep för överfulla resväskor har blivit viralt på TikTok – och det är förmodligen inte vad du tror!

Foto: Pexels

Alla har vi varit där: semestern har resulterat i för många oplanerade inköp och plötsligt väger resväskan alltför mycket. Men enligt en före detta flygvärdinna så finns det ett knep för att slippa de saftiga avgifter som flygbolag ofta tar för extra bagage.

Ex-flygvärdinnans knep för tunga resväskor

Den före detta flygvärdinnan Kat Kamalani – som går under användarnamnet @katkamalani – publicerar ofta videor på TikTok där hon delar med sig av knep gällande flygresor. I en av sina mest populära videor berättar hon om ett trick som hon använder sig av när en resväska väger mer än flygbolaget tillåter.

Enligt Kamalani går det utmärkt att stoppa ned kläder i ett örngott och sedan ta med sig “kudden” på flyget. Underförstått är att många flygbolag, enligt TikTok-profilen, verkar ha överseende med kunder som tar med sig sin egen kudde.

Även om Kamalani skriver att hon har använt sig av knepet ett flertal gånger så är reaktionerna på videon blandade. Många användare tycker visserligen att metoden är smart och några personer skriver till och med att de själva har provat den – men andra andra skriver att många flygbolag sannolikt skulle räkna kuddar till “personliga tillhörigheter” eller handbagage.

Vi rekommenderar att alltid kolla upp riktlinjerna hos det flygbolag som du ska resa med innan du bestämmer dig för att prova Kamalanis knep!

@katkamalani I’ve done this so many times #didyouknow #flighthack #travel #tipsandtricks ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!