Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Följ det kungliga livet – Meghan och prins Harry har skaffat Instagram

Äntligen kommer vi att kunna följa hertiginnan Meghan och prins Harrys liv genom uppdateringar från dem själva. Paret har nu skaffat ett eget Instagram-konto och vi ser fram emot att ta del av flera spännande uppdateringar!

  Foto: Rex Features
Hertiginnan Meghan och prins Harry har tagit världen med storm under de senaste åren. Nu berättar paret att det äntligen kommer att finnas en chans för oss att få en större inblick i deras liv. Genom Instagram-kontot @sussexroyal kommer paret att dela med sig av sitt arbete och även ha möjlighet att kommunicera ut till sina följare. I sitt första Instagram-inlägg har de delat med sig av ett bildspel med nio bilder från olika händelser.

”Välkomna till vårat officiella Instagram-konto. Vi ser fram emot att dela vårt arbete, de ändamål vi stödjer, viktiga uttalanden samt en möjlighet för att kunna belysa viktiga problem. Vi tackar er för erat stöd och välkomnar er till @sussexroyal – Harry & Meghan”, skriver paret till sin första uppladdade bild.

Kontot som startade upp under gårdagen har redan 2,1 miljoner följare! Bland följarna finns flera kända namn som David Beckham and Blake Lively.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!