Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Följ med när Sanne Alexandra provar ut sin bröllopsklänning!

Följ med när Sanne Alexandra provar ut sin bröllopsklänning!
3 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/02/SanneAlexandra3-2.jpg

Sanne provar brudklänningar

Fler brudklänningar från Sanne Anderssons provning hittar du på hennes blogg: sannealexandra.metromode.se.

Den stora dagen närmar sig för Metro Modes bloggare Sanne Andersson, men först ska hon säga ja till rätt brudklänning. Vilken klänning det än blir är vi säkra på att den är helt fantastisk! 

I sommar, mer exakt den 15:e juli, ringer bröllopsklockorna för Sanne Andersson och hennes fästman Jacob Josefson. Nyligen var det dags för Sanne att prova ut sin bröllopsklänning. På sin blogg skriver hon: “Jag tycker det är så lustigt hur jag en sådan här dag, när jag ska få prova min brudklänning för första gången, den jag verkligen ska bära den 15:e juli när vi säger ja till varandra, lägger extra märke till hur kaffet smakar, hur duschens strålar kändes, hur morgonsolen lyser lite dovt.”

Klänningarna som hon provar är helt magiska och vi är givetvis nyfikna på vilken hon har valt! Hon vill inte avslöja vilken brudklänning hon ska bära, men uppmuntrar läsarna att gissa hur den ser ut. De underbara bröllopsdrömmarna från provningen hittar du i bildspelet!

Här hittar du alla inlägg om bröllopsplaneringen, från det fina frieriet till idag.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!