Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Foodjunkies bästa vegetariska biffar

Här kommer ett recept på goda och simpla vegetariska zucchinibiffar! Lättlagad och nyttig lyxmat som passar lika bra till helgen som till vardags. Servera med färskpotatis, en sallad, som ett tillbehör eller i ett gott bröd!

Foto: Foodjunkie/Metro Mode

Vegetariska zucchinibiffar

Vegetariska zucchinibiffar

Gör så här:

Riv 1 zucchini, lägg i en ren kökshandduk, pressa ur all saft.

Foto: foodjunkie.metromode.se

Nästa bild

Det absolut bästa knepet för att pressa ur vätska n om man har rivit potatis eller zucchini är att lägga det i en ren kökshandduk.

Man behöver bara vrida lite så är allt ute. Det kommer väldigt mycket vätska. Man kan dricka det, eller spara till en smoothie i kylen.

Foto: foodjunkie.metromode.se

Nästa bild

Lägg den rivna urpressade zucchinin i en skål, kläck i 1 ägg, 1-2 dl havregryn, 2 pressade vitlöksklyftor,

färska kryddor – välj själv vilken du vill ha men typ gräslök, basilika, persilja, timjan och dill.

salt och svartpeppar.

Foto: foodjunkie.metromode.se

Nästa bild

Lägg i dina biffar i en varm platta med smöret som blivit nästan brunt och även olivolja. Stek till du fått färg på båda sidor.

Foto: foodjunkie.metromode.se

Nästa bild

Servera med färskpotatis!

Skölja av, koka i saltat vatten, häll av vattnet och släng på en klick smör och nyhackad gräslök (och dill).

Foto: foodjunkie.metromode.se

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!